PENSIUNEA TUDOR & ABRIL

Pensiunea se află pe strada Sanator, nr. 9, în imediata apropiere a Bailor Cojocna, la 0,8 km de centru și oferă cazare cu restaurant. Oaspeții cazați la acest camping au acces la terasă, grădină și loc de joacă pentru copii. Tel. 0766-771517, e-mail: hanuldelacojocna@gmail.com.

PENSIUNEA REDABEL

Pensiunea Redabel se află pe strada Sanator, nr. 5, peste drum de Baile Cojocna, la 0,8 km de centru și oferă cazare, bar, restaurant, o piscină sezonieră în aer liber și o grădină. Toate camerele au baie proprie, TV cu ecran plat, canale prin cablu. Tel. 0740-910626, e-mail: ruxandrabeldean@yahoo.com.

CASA ANCA HOME WITH A VIEW

Proprietate administrată de o gazdă particulară situată în comuna Cojocna, pe strada Sub Vii, nr. 1, la 2 km de centru și are grădină și terasă. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită si serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Camerele pensiunii au bai dotate cu duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea gazda servește mic dejun continental sau tip bufet.

SALT RESORT COJOCNA

Hotelul-restaurant se afla pe strada Sanator, nr. 7, peste drum de Baile Cojocna. Oaspetii au parte de relaxare cu piscine încălzite, jacuzzi, saună și masaj. Acceptă vouchere de vacanță. Tel. 0746-635538, e-mail: saltresort@yahoo.com.

PENSIUNEA MOLDOVAN

Pensiunea se găsește pe str. Republicii, nr. 127, practic peste drum de Băile Cojocna. Dispune de toate condițiile confortului modern în ceea ce privește cazarea dar nu dispune de facilități de alimentație publică. Tel. 0755-473337.